BAROLO SI TRUFE ALBE

BAROLO SI TRUFE ALBE

De 87 de ani, in Piedmont se organizeaza cel mai mare festival al trufelor albe, o adevarata "nebunie" in care se amesteca mirosul si gustul trufelor, cu cel al vinului foarte bun. Experti din lumea intreaga se intrunesc aici, pentru a-si etala priceperea si experienta acumulata. Pasionati adevarati ai gastronomiei, acestia impart cu toata lumea talentul si priceperea lor.

Vei regasi aici de la designeri de renume la producatori locali, de la concerte de jazz la locuri special amenajate pentru copii, expozitii, workshopuri si degustari...multe degustari.

Daca vrei sa ni te alaturi, vom merge la acest targ international si te vom rasfata si cu vizite la cateva crame faimoase din Barolo.

Una dintre acestea va fi Vite Colte, declarata cea mai buna podgorie italiana sub raport calitate/pret de catre prestigioasa publicatie Berebene-Gambero Rosso, in anul 2013. Crama din Barolo, in inima tinutului Langhe, este inconjurata de vii pline de farmec, si are o arhitectura moderna si indrazneata, inspirata de traditia locala. Ultimul etaj al cramei, dedicat degustarilor si primirii oaspetilor, ofera o minunata priveliste asupra dealurilor din Langhe. Surprinzatoare este si pivnita din Brunate, construita din grinzi laminate si acoperita cu arama. Vei descoperi pasiunea celor de la Vite Colte pentru vin-un mestesug ce nu inceteaza sa evolueze.

Desigur, pentru ca experienta ta de vacanta sa fie completa, ne vom caza intr-un "agriturismo" tipic, intr-un decor linistit.

Pretul include cazare 4 nopti, intrare la Targul International al Trufelor Albe, doua vizite la crame, insotite si de degustari de vin.

La cerere iti oferim si variante de transport.

de la
400 euro
/persoana