CARNAVAL MADEIRA, FEBRUARIE 2020-PLECARE DIN CLUJ!

CARNAVAL MADEIRA, FEBRUARIE 2020-PLECARE DIN CLUJ!

Carnavalul din Madeira, sau Mardi Gras cum este cunoscut localnicilor, se celebreaza in Funchal. Este o saptamana „nebuna” in care hotelurile, barurile si restaurantele se transforma in adevarate petreceri permanente.

In mod traditional, exista doua parade principale, foarte diferite una de alta. Parada Carelor Alegorice este cu adevarat fabuloasa. Numeroase grupuri de Samba impreuna cu mii de participanti in costume magnifice si pline de culoare danseaza pe electrizanta muzica Samba pe strazile din Funchal, creeand o atmosfera similara Carnavalului de la Rio. Cea de a doua parada, denumita Parada Trapalhao, este ceva mai veche ca traditie si raspandita pe toata insula. Acum insa inunda strazile din Funchal, cu o imensa bucurie de-a dreptul contagioasa, marcand sfarsitul Carnavalului. La aceasta parada poate participa toata lumea, deopotriva localnici sau turisti, iar costumele si mastile sunt la libera imaginiatie a participantilor, astfel ca puteti intalni costume, masti si caricaturi foarte indraznete.

PLECARE: 23 FEBRUARIE 2020!

Carnavalul din Madeira este considerat a fi unul dintre cele mai bune din Europa si al doilea ca importanta dupa Carnavalul de la Rio. Daca mai adaugam si faptul ca in aceasta perioada vremea in Madeira este una calda cu temperaturi care ajung in cursul zilei pana la 21-24 grade Celsius, avem toate ingredientele unei vacante reusite in Insula Florilor sau Gradina Atlanticului asa cum mai este denumita Madeira.

Tariful include:

7 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotelul ales de 4 stele. Hotelurile de exceptie, sunt situate in Funchal- capitala Insulei Madeira!

• Bonus! Turul panoramic al capitalei insulei Madeira- Funchal, cu degustarea renumitului vin local, atelierul de broderie traditionala si vizita la Gradina Botanica!

• Zbor Compania LUFTHANSA Bucuresti/Cluj-Napoca-(escala la Munchen)-Funchal-retur

• Taxele de aeroport incluse

• Bonus! Asigurare Medicala si STORNO

de la
965 euro
/persoana (loc in camera dubla)