Cipru

Cipru este tara in care poti merge aproape oricand, temperaturile blande fiind extreme de imbietoare.(temperatura medie-20,6 grade C). Daca vrei o alternativa perfecta Greciei, Cipru este tara ideala. Primitoare, cu apusuri de soare incredibile, oameni deschisi si veseli, mancare variata si deosebit de buna.

Cipru este o tara care se bazeaza foarte mult pe turism. Ai alternative de distractie, viata de noapte este faimoasa in Ayia Napa, dar si vacanta pentru plaja este una inedita.. Tara se mandreste cu nu mai putin de 57 de plaje care au obtinut “steagul albastru”, care se acorda plajelor si porturilor ce respecta anumite standarde de curatenie, protectie a mediului, amenajari etc. . Astfel, Cipru are cele mai multe plaje “steag albastru” pe cap de locuitor. Este o tara ideala de mers cu copiii, poti merge la scufundari, apa fiind deosebit de curata si clara. Poti sa o explorezi usor cu masina, chiar daca se conduce ca si in Anglia, toate masinile inchiriate au numar rosu si localnicii sunt deosebit de atenti cu turistii incepatori.

Foarte multi europeni se retrag in Cipru dupa o anumita varsta, de aceea numarul caselor de inchiriat este ridicat. Puteti gasi case idilice pe malul marii de unde va va fi foarte greu sa plecati. Noi am stat aici.

Este recomandat cand mergi in Cipru sa vizitezi stanca Afroditei, locul unde se spune ca s-a nascut zeita din spuma marii. Poti ajunge acolo si cu barca, Cipru fiind una dintre putinele tari unde poti inchiria o barca doar pe baza permisului de conducere, iar preturile sunt absolut decente.

Sunt foarte multe de spus despre aceasta insula surprinzatoare, noi ne-am reintoarce oricand! Contacteaza-ne daca doresti sa iti dezvaluim toata povestea tarii Afroditei.