SKI SI ELEGANTA IN CORTINA D'AMPEZZO

SKI SI ELEGANTA IN CORTINA D'AMPEZZO

Cazarea propusa de noi, la Hotel Ambra Cortina, este locatia perfecta pentru vacanta ta in Cortina, fiind localizat in centrul localitatii.

18 camere, din care 10 Superioare, au fost redecorate de Elisabetta Dotto si Imago Design Treviso, acum Ambra Cortina fiind cel mai modern boutique hotel din Cortina. Conceptul designului se bazeaza pe simbolistica: Natura, Cinema, Teatru si Moda, si vei regasi aici toate facilitatile de care ai nevoie, chiar mai mult. Camerele standard nu sunt cu nimic mai prejos, atentia la detalii facandu-se simtita si aici: covoare persane, mobilier din lemn masiv, marmura si cele mai fine asternuturi te asteapta sa te rasfete.

Domeniul schiabil al Jocurilor Olimpice din 1956 va ofera cu skipass-ul "Cortina d'Ampezzo" acces la 40 de instalatii pe cablu si 116 km de partii pe toate gusturile, intre 1224 şi 2950 m altitudine. Vestea si mai buna este ca regiunea, fiind parte integranta a Dolomiti Superski, vei avea acces la 1220 km de partii si 450 instalatii pe cablu cu un singur skipass.

Snowboarderii se pot delecta in valea Socrepes Faloria, in snow-park cu Quarterpipe, Tables, Slides, Jumps, Halfpipe si Boardercross.

de la
90 euro
/persoana/noapte, mic dejun inclus