DOMENIUL CULCER

DOMENIUL CULCER

Localitatea Dobrita este situata la 16 Km de orasul Targu-Jiu, ”Orasul lui Brancusi”. La o distanta de doar 2,5 km se afla intrarea în Rezervatia Naturala Cheile Sohodolului. Pana la Casa Memoriala ”Constantin Brancusi” ai de parcurs doar 16 km iar spre sfanta manastire Tismana ai de mers 31 km.

Domeniul Culcer este foarte aproape de Casa ”Colonel Petrescu” , locul unde s-a retras Regele Mihai I al Romaniei si regina mama, dupa arestarea generalului Ion Antonescu ,cand au venit la putere comunistii. ”Pe vremuri insa, cum ieseai din Targu-Jiu, te izbea aerul curat, pe care un vanticel racoros il aducea de pe crestele muntilor ce inchid orizontul spre miazanoapte, intr-un lant neintrerupt: Plesa, siglaul Mare si cel Mic, Muncelul, Sanunele, Cioaca Bernei, Bordul in forma de acoperis inclinat, Dragomanul, Muntele Valarilor, se intind unul dupa altul pe dreapta noastra, iar mai departe spre est, Straja, ca un con geometric, se deseneaza precis dintre celelalte varfuri, chiar ca o straja”.

Domeniul Culcer ofera cazare pe tot parcursul anului pentru concedii, vacante, intalniri de afaceri, teambuilding-uri, conferinte, training-uri.

Casa Culcer este construita pe 2 niveluri si dispune de 12 locuri de cazare: 3 camere duble cu pat matrimonial si 3 apartamente cu dormitor si living. Camerele sunt spatioase, au paturi confortabile, dotate cu TV LCD si wi-fi. La parter este un living generos cu geamuri mari pentru o priveliste de vis. In serile cu cer instelat, poti contempla cufundat in canapelele de pe terasa spatioasa a casei. Casa dispune si de o bucatarie de vara ca anexa a cladirii principale, amenajata in stil rustic si incalzita cu semineu.

Pentru petrecerea timpului liber iti punem la dispozitie o serie de activitati distractive si de relaxare: tiroliana, tir cu arcul, tenis de masa, jocuri de societate, plimbari cu caruta cu cai, loc joaca pentru copii pana in 10 ani, rafting pe Jiu, alpinism si escalada (varsta minim 12 ani), drumetii pe munte si in Cheile Sohodolului, excursii la Muzeul Nicolae Balcescu de la Valcea, la Manastirea de la Tismana, Casa memoriala Constantin Brancusi, muzeul de arhitectura veche curtisoara, Coloana infinitului si monumentele lui Brancusi, Manastirea de la Lainici

de la
390 euro
/noapte/domeniu