DRUMUL VINULUI-ARGIANO, TOSCANA

DRUMUL VINULUI-ARGIANO, TOSCANA

Domeniul Argiano a fost proprietatea familiei Pecci, din Siena, care au construit vila intre 1581-1596, un exemplu de arhitectura aristocrata al vremurilor de atunci. In acelasi timp, au construit crama si au inceput fabricarea vinului. Domeniul a trecut in proprietatea nobililor de-a lungul timpului, pana in secolul 19, cand Ersilia Caetani Lovatelli a preluat domeniul si a reusit sa introduca vinurile Argiano in cercurile culturale de atunci. In 1992, domeniul a fost cumparat de Contesa Noemi Marone Cinzano, care a adus importante inovatii in producerea vinului. Ea a colaborat cu enologul Giacomo Tachis, ceea ce a dus la aparitia Supertuscanului SOLENGO. Cultivarea soiului Sangiovese a crescut, iar crama a fost marita si modernizata. In anul 2013 domeniul a fost cumparat de un om de afaceri brazilian, iar vinul isi urmeaza cursul firesc. A castigat numeroase premii si este un brand recunoscut in intreaga lume.

O experienta culinara completa, o experienta vizuala extraordinara, o vacanta unica. Te vei indragosti pe loc de minunatul Argiano si de luxul rustic oferit, in inima Toscanei. Iti vom pregati traseul cramelor din zona, vei degusta vinurile Argiano si nu numai, iti vom trimite lista restaurantelor notabile, pentru o vacanta care vei dori sa fie nesfarsita. Dar cu siguranta, te vei intoarce incarcat de frumos, cu fosnetul chiparosilor in urechi si cu zambetul pe buze.

Daca ti-am starnit dorinta de calatorie, contacteaza-ne si iti vom dezvalui secretul unei experiente de vacanta perfecta!

Pret la cerere, in functie de perioada in care vrei sa calatoresti.

de la
0 euro