Periplu senzorial in Puglia

Periplu senzorial in Puglia

Cum ar fi sa faci altceva intr-un city break? Cum ar fi sa incerci in fiecare zi un nou restaurant, alaturi de cea mai indragita si pasionata blogger culinar din Cluj Napoca? Cum ar fi sa ai parte de o cazare impecabila, in inima Pugliei? Suna bine? Normal! Hai cu noi!

Din pasiunea noastra pentru calatorii si gastronomie, am conceput aceasta vacanta pentru tine, speciala pentru un gurmand adevarat. Te vom plimba prin tocul Italiei in lung si-n lat, iti vom dezvalui restaurante minunate, mancaruri alese si oameni primitori.

Vei fi insotit la tot pasul de a noastra #adelicious, care cu siguranta va aduce sarea si piperul acestei escapade inedite.

Te vom lasa noaptea sa visezi la ziua urmatoare, in minunata Tenuta Monacelle (foto), o locatie impecabila in mijlocul unei livezi de ciresi si maslini, locul in care cu adevarat te vei simti rasfatat. Piscina, yoga, masaj, mic dejun copios, paradis!

Programul va include, pe langa mesele delicioase servite in diverse locatii, o degustare de vin, obligatorie, din punctul nostru de vedere, atunci cand te afli in tinutul Negroamaro, cultivat aproape exclusiv aici.

Pentru detalii si program complet te asteptam sa ne contactezi! Suntem foarte incantati sa descoperim gustul unei vacante perfecte!

de la
550 euro
/persoana/pachet