Evadare de weekend

Te-ai saturat de patul tau de acasa? Fa-ti un bagaj mic si pleaca la drum! Un weekend prelungit nu a stricat nimanui, iar noi putem sa te ajutam sa profiti de el maxim! Uita-te peste propunerile noastre, dar daca ai o alta idee, contacteaza-ne si vei primi o oferta personalizata. Weekendul tau poate incepe azi!

  DRUMUL VINULUI-ARGIANO, TOSCANA

  DRUMUL VINULUI-ARGIANO, TOSCANA

  Din timpurile Romei antice pana in zilele noastre, domeniul Argiano a luat parte la scrierea istoriei in Montalcino. Un ambasador redutabil prin vinurile sale, recunoscute in intreaga lume, cu care sunt mandri contribuitori la nasterea consortiului Brunello, Argiano impune si trateaza vinul si mediul inconjurator cu un respect deosebit.

  de la
  0 euro

  MARINA D'OR-UN RESORT PENTRU FAMILIA TA

  MARINA D'OR-UN RESORT PENTRU FAMILIA TA

  Un complex pentru toate gusturile si toate buzunarele. In hotelurile de 3*, 4* sau 5* vei regasi o varietate uriasa de apartamente sau camere luxoase, posibilitati nenumarate de petrecere a timpului liber, de la spectacole live la cel mai mare SPA din Europa.

  de la
  40 euro

  PHANTASIALAND

  PHANTASIALAND

  Phantasialand din Bruhl, un parc de distractii pentru cei mari si mici, un hotel tematic si multa veselie. Propunerea noastra pentru o escapada in familie plina de adrenalina si cu amintiri pe viata! Si nu uita, vine 1 Iunie!

  de la
  72 euro

  FESTIVALUL TRUFELOR ALBE-SAN MINIATO

  FESTIVALUL TRUFELOR ALBE-SAN MINIATO

  Pentru toti iubitorii de trufe, sau pentru cei care iubesc gastronomia tipic toscana, San Miniato este destinatia perfecta in luna noiembrie! La 45km de Florenta are loc un minunat festival al trufelor!

  de la
  75 euro

  RADDA NEL BICCHIERE

  RADDA NEL BICCHIERE

  Radda in Chianti este un oras in Toscana plin de istorie, farmec, oameni primitori si...vin. In luna mai, te asteapta la un festival de degustare de vin din zona Chianti.

  de la
  75 euro

  SKI AUSTRIA 2017-2018

  SKI AUSTRIA 2017-2018

  4* Aktiv & Familiy Hotel Alpina, Walgrain, este una din propunerile noastre pentru sezonul de ski 2017-2018. Domeniul skiabil cuprinde 275 lifturi si 865 kilometri de partie.

  de la
  118 euro

  DISTRACTIE LA EFTELING!

  DISTRACTIE LA EFTELING!

  Parcul de distractie Efteling a fost inaugurat in anul 1952, iar de atunci a trecut prin multe modificari, astazi fiind unul dintre cele mai aventuroase parcuri de distractie din Europa. Este cel mai mare parc tematic din Olanda, anual fiind vizitat de peste 4 milioane de turisti.

  de la
  150 euro

  TARGUL DE VIN SI BRANZA- COULOMMIERS

  TARGUL DE VIN SI BRANZA- COULOMMIERS

  Coulommiers, un orasel incantantor din valea Grand Morin, regiunea Brie, te asteapta cu romanticele parcuri Capucin, cladiri istorice, poduri peste canale, faimoasa branza si vin pe masura.

  de la
  160 euro

  CITY BREAK SINGAPORE

  CITY BREAK SINGAPORE

  Cea mai mica tara din Asia de Sud-Est si singurul oras-stat al continentului, Singapore este un megalopolis cosmopolit situat la intersesctia a numeroase culturi.

  de la
  183 euro

  DESCOPERA PUGLIA!

  DESCOPERA PUGLIA!

  Invecinata cu Marea Ionica si Marea Adriatica, Puglia este locul unde vei gasi orice iti doresti: plaje linistite, ruine romane, castele, livezi de maslini,sate pescaresti sau statiuni de lux. Cate ceva pentru fiecare asteapta sa fie descoperit, iar noi te incurajam sa o faci!

  de la
  280 euro

  CITY BREAK MALMO, SUEDIA

  CITY BREAK MALMO, SUEDIA

  Malmo este al treilea oras ca si marime din Suedia, faimos pentru parcurile sale, dar si a plajelor cu nisip fin de la malul Marii Baltice. Un city break inedit propus de YOLO.

  de la
  333 euro

  CITY BREAK-LIVERPOOL

  CITY BREAK-LIVERPOOL

  Locul de nastere al formatiei The Beatles! Un oras incarcat cu amintiri muzicale, care a scris istorie in sport si care este inclus in patrimoniul UNESCO, neasteptat de frumos, de viu si de primitor.

  de la
  350 euro