Evenimente

Indiferent ca este vorba de aruncatul rosiilor, de ascultat jazz, de degustat vinuri sau mancare, de spus povesti, de dansat, de muzica, de sculptat in gheata - sunt nenumarate festivaluri in toata lumea pe care nu poti sa le ratezi. Din China in Germania, din Australia in New York, Bali sau Mexic, poti sa iti alegi o destinatie, sa cunosti oameni, sa te bucuri de festivitati neobisnuite sau elegante pe taramuri necunoscute, sa iti dezvolti cunostintele despre alte culturi si religii. Lumea e colorata, merita descoperita!

  RADDA NEL BICCHIERE

  RADDA NEL BICCHIERE

  Radda in Chianti este un oras in Toscana plin de istorie, farmec, oameni primitori si...vin. In luna mai, te asteapta la un festival de degustare de vin din zona Chianti.

  de la
  75 euro

  TARGUL DE VIN SI BRANZA- COULOMMIERS

  TARGUL DE VIN SI BRANZA- COULOMMIERS

  Coulommiers, un orasel incantantor din valea Grand Morin, regiunea Brie, te asteapta cu romanticele parcuri Capucin, cladiri istorice, poduri peste canale, faimoasa branza si vin pe masura.

  de la
  160 euro

  COLDPLAY LA PARIS!

  COLDPLAY LA PARIS!

  Oferta speciala pentru concertul Coldplay din Paris, 15 iulie! Recomandare Yolo Travel pentru un city break muzical.

  de la
  279 euro

  LOLLAPALOOZA-BERLIN

  LOLLAPALOOZA-BERLIN

  9-10 septembrie, un oras extraordinar, un festival faimos, cu un line up de invidiat: De la Radiohead la Dimitri Vegas&Like Mike! Recomandam!

  de la
  338 euro

  FINE CUISINE IN BRUGES

  FINE CUISINE IN BRUGES

  Iti place sa gatesti? Iti place sa mananci? Iti place sa experimentezi gusturi noi? Atunci trebuie sa mergi la KOOKEET, in Bruges. 23-25 septembrie 2017. Pofta buna!

  de la
  370 euro

  CONCERT MUSE LA VIENNA!

  CONCERT MUSE LA VIENNA!

  Drones World Tour este turneul 2015-2016 in care poti sa vezi trupa performand in mijlocul arenei. Acest design iti va aduce cu siguranta o experienta vizuala si auditiva unica. Fanii adevarati stiu de ce, concerte Muse sunt un spectacol adevarat!

  de la
  516 euro

  FESTIVALUL CULORILOR IN INDIA 2018

  Nou
  FESTIVALUL CULORILOR IN INDIA 2018

  Festivalul Holi din India simbolizeaza venirea primaverii, dar si ziua in care binele a invins raul. In 2018 sarbatoarea are loc in 1 martie, iar tu poti fi acolo! Inscrierile au inceput, pentru plecarea din Cluj-Napoca.

  de la
  1.550 euro