EXPEDITIE RETEZAT-SALBA DE LACURI

EXPEDITIE RETEZAT-SALBA DE LACURI

In interiorul Parcului National Retezat exista douazeci de varfuri de peste 2000 m si peste 80 de lacuri glaciare, intre care Lacul Bucura, care este cel mai mare lac glaciar din tara. Parcul este renumit pentru diversitatea floristica si faunistica, adapostind aproape 1.190 specii de plante superioare, 90 taxoni endemici, 130 de plante rare sau vulnerabile, 50 specii mamifere, 168 specii de pasari, 9 specii de reptile, 5 specii amfibieni.

Va propunem doua variante de program, pentru a descoperi acest minunat masiv. Veti avea ocazia sa cunoasteti indeaproape Vf Peleaga, Lacul Bucura, Salba de lacuri Valea Pietrele - Curmatura Bucurei 2.206m - Vf Bucura II 2.372m - Taul Portii 2260m cel mai inalt lac din Carpati - salba de lacuri Florica, Viorica, Ana, Lia Valea Galesului, Taul dintre brazi, Lacul Gales - pe sub Portile Inchise - Valea Rea - Lacul Bucura (este cel mai intins lac glaciar din Carpati).

Servicii incluse

asistenta ghid montan atestat pe toata durata excursiei

transport cu microbuz sau autoturism in functie de nr de participanti

cazare Cabana Pietrele 1480m –demipensiune

Pentru programul detaliat pe zile si alte informatii referitoare la expeditie, va rugam sa ne contactati si va vom cumunica tot traseul

de la
170 euro
/persoana