FESTIVALUL TRUFELOR ALBE-SAN MINIATO

FESTIVALUL TRUFELOR ALBE-SAN MINIATO

Vei avea parte de un rasfat incredibil al papilelor gustative, toate restaurantele oferind preparate specifice zonei, cu trufe albe, proaspat culese. Asezonate cu un vin Chianti pe masura, experienta culinara va fi completa.

Daca doresti sa cumperi trufe albe, trebuie sa stii ca este recomandat sa le consumi in maxim 2-3 zile, altfel dispare treptat mirosul si gustul specific. Sunt excelente consumate ca atare, rase peste paste de casa, sau taiate si gatite in sosuri pentru carne, in special de vanat. Orice alegi, in mod sigur experienta va fi una de neuitat.

Daca esti decis si vrei sa mergi, putem sa iti recomandam si sa iti rezervam un restaurant pe masura, este bine sa fii pregatit. Festivalul atrage foarte multi turisti, de aceea este bine sa iti faci planuri din timp.

Daca tot esti in zona, poti vizita Florenta si Siena, locuri in care cu siguranta daca ai mai fost vei dori sa le revezi, iar daca nu, te ghidam noi pentru o experienta de neuitat. Trimite-ne o solicitare si iti vom raspunde negresit tuturor intrebarilor.

de la
75 euro
/persoana/noapte