TARGUL DE VIN SI BRANZA- COULOMMIERS

TARGUL DE VIN SI BRANZA- COULOMMIERS

Cand te gandesti la Franta gastronomica, cu siguranta vinul si branza fac parte din lista ta de preferinte. Din 1967 are loc anual acest eveniment care reuneste 350 de producatori mici sau mari de vin sau branza, atat de apreciate si ridicate la rang de arta la targul din Coulommiers (denumirea acestui oras este si a unui tip de branza pe care familia Brie o produce in zona).

Peste 60.000 de vizitatori vin aici sa se bucure de 4 zile de festival (in 2018 intre 23-26 martie)), degustari si multe alte activitati. Targul International gazduieste si diverse concursuri, cum ar fi cel pentru cel mai bun sortiment de Brie sau cele mai proaspete produse lactate , precum si unul dintre cele mai populare, de ghicit “greutatea vacii Marguerite”, deschis publicului.

Pe langa acest eveniment iti recomandam calduros sa vizitezi romantica Franta. In imprejurimile orasului Coulommiers vei putea vizita gradini impresionante (Jardin de Viels-Maisons), monumente nationale (Castelul Champs-sur-Marne), gradini zoologice sau paduri naturale (Foret de Chantilly). Toate aceste activitati cu siguranta iti vor umple sufletul si mintea si te vei relaxa in atmosfera blanda a Frantei rurale.

de la
160 euro
//persoana/4 zile/transport la cerere