Idei de vacanta

Ti-ai facut testul sa afli ce fel de turist esti? Daca da, alege unul dintre tipurile noastre de calatorii: aventura, exotic, familie, around the world, last minute, in tara, evenimente. Ne-am propus sa gasim pentru fiecare coltisorul preferat in lumea larga. Daca nu, poti oricum sa ne ceri o oferta si va vom trimite un raspuns cat ai zice YOLO.

  LEGOLAND!

  LEGOLAND!

  Bucurie pentru intreaga familie! Legoland, un loc atat de cautat pentru iubitorii de lego si distractie. 8 zone tematice si 50 de atractii, de la pirati, faraoni si soferi de curse, te asteapta pentru o aventura de neuitat!

  de la
  89 euro

  TOSCANA - PALIO DEI SOMARI

  TOSCANA - PALIO DEI SOMARI

  Torrita di Siena, un mic oras medieval, este localizat in Toscana, la 80km de Florenta. Acest oras gazduieste, o data pe an, o cursa de magari (Palio dei Somari), in luna Martie.

  de la
  90 euro

  THAILANDA, TARA SURASULUI

  THAILANDA, TARA SURASULUI

  Un regat de o frumusete absoluta, impodobit cu temple buddhiste si insule spectaculoase, insufletit de natura exotica si imbibat de traditii. Iti propunem o vacanta in paradis: insula Koh Phi Phi.

  de la
  90 euro

  SKI SI ELEGANTA IN CORTINA D'AMPEZZO

  SKI SI ELEGANTA IN CORTINA D'AMPEZZO

  Cu un aer cosmopolit, Perla Dolomitilor-cum mai este denumita statiunea-este inconjurata de varfurile Tofana, Monte Cristallo si Sorapis, care se inalta toate la peste 3000 m altitudine. O vizita pe renumita strada Corso Italia este recomandata.

  de la
  90 euro

  RESORT OBERTRAUN

  RESORT OBERTRAUN

  In mijlocul peisajului impozant al varfurilor muntoase, pe malul estic al lacului alpin Hallstaettersee se afla Obertraun, pitoreasca localitate montana cu acces catre partille de ski din regiunea DACHSTEIN-WEST.

  de la
  100 euro

  ORLANDO DISCOVERY COVE

  ORLANDO DISCOVERY COVE

  Un parc-resort all-inclusive, locul unde poti inota cu delfinii, poti face plaja sau inota fara sa simti aglomeratie. Daca nu esti amator de temperaturi ridicate, este recomandat sa faci o vizita in decembrie, ianuarie sau februarie.

  de la
  101 euro

  SKI AUSTRIA 2017-2018

  SKI AUSTRIA 2017-2018

  4* Aktiv & Familiy Hotel Alpina, Walgrain, este una din propunerile noastre pentru sezonul de ski 2017-2018. Domeniul skiabil cuprinde 275 lifturi si 865 kilometri de partie.

  de la
  118 euro

  DISNEYLAND PARIS

  DISNEYLAND PARIS

  O destinatie atat pentru copii cat si pentru adulti, cu peste 14.9 milioane de vizitatori, deschisa tot timpul anului. Nu conteaza varsta, trebuie sa faci cunostinta cu Mickey..sau Goofy? Un cadou perfect pentru aniversarea copilului pe care cu siguranta nu-l va uita.

  de la
  130 euro

  PACHET 1 MAI IN DELTA DUNARII

  PACHET 1 MAI IN DELTA DUNARII

  Pentru minivacanta de 1 Mai va propunem Resortul de 4 stele Green Village, care inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei.

  de la
  144 euro

  DISTRACTIE LA EFTELING!

  DISTRACTIE LA EFTELING!

  Parcul de distractie Efteling a fost inaugurat in anul 1952, iar de atunci a trecut prin multe modificari, astazi fiind unul dintre cele mai aventuroase parcuri de distractie din Europa. Este cel mai mare parc tematic din Olanda, anual fiind vizitat de peste 4 milioane de turisti.

  de la
  150 euro

  TARGUL DE VIN SI BRANZA- COULOMMIERS

  TARGUL DE VIN SI BRANZA- COULOMMIERS

  Coulommiers, un orasel incantantor din valea Grand Morin, regiunea Brie, te asteapta cu romanticele parcuri Capucin, cladiri istorice, poduri peste canale, faimoasa branza si vin pe masura.

  de la
  160 euro

  VACANTA JAMAICA

  VACANTA JAMAICA

  Va recomandam cu caldura o vacanta in Jamaica, nisip incredibil de fin, apa extrem de calda si curata, servicii impecabile, soare perfect. Marea Caraibilor te asteapta!

  de la
  164 euro