Idei de vacanta

Ti-ai facut testul sa afli ce fel de turist esti? Daca da, alege unul dintre tipurile noastre de calatorii: aventura, exotic, familie, around the world, last minute, in tara, evenimente. Ne-am propus sa gasim pentru fiecare coltisorul preferat in lumea larga. Daca nu, poti oricum sa ne ceri o oferta si va vom trimite un raspuns cat ai zice YOLO.

  SEYCHELLES - MAHE- KEMPINSKI RESORT 5*

  SEYCHELLES - MAHE- KEMPINSKI RESORT 5*

  Seychelles este o tara din Oceanul Indian formata din 115 insule. Mahe este cea mai mare dintre insule si adaposteste un parc natural format in jurul unui varf muntos.

  de la
  839 euro

  FRANTA-NORMANDIA

  FRANTA-NORMANDIA

  Paris este capitala Frantei, parte din regiunea Ile-de-France. Orasul este traversat de fluviul Sena, care imparte orasul in doua parti - Malul Drept, in partea de nord a Parisului, si Malul Stang, in partea de sud.

  de la
  870 euro

  SPECTACOL IN PORTUGALIA

  SPECTACOL IN PORTUGALIA

  Vilamoura este o atractie turistica de lux, cu plaje cu nisip minunate si o viata de noapte activa. Portul este locul de plecare spre diving si excursii cu barca spre plajele faimoase din Algarve, dar vei regasi si o multitudine de activitati terestre: golf la numeroasele terenuri din zona, excursii cu bicicleta sau... shopping. Sau pur si simplu te poti relaxa pe una dintre cele doua plaje, Praia da Marina sau Praia da Falesia.

  de la
  890 euro

  LUNA DE MIERE MAURITIUS

  LUNA DE MIERE MAURITIUS

  Cina pe plaja la lumina lumanarilor, cazare paradisiaca, servicii ireprosabile. Mauritius, Oceanul Indian. O luna de miere perfecta pentru un inceput de aventura impreuna.

  de la
  896 euro

  ROMA&COASTA AMALFITANA

  ROMA&COASTA AMALFITANA

  Roma-un oras nemuritor, Costa Amalfitana-un litoral fascinant. Iti recomandam o vizita pe Insula Capri si la Pompei, dar tentatiile sunt mult mai multe. Te ajutam noi sa le descoperi!

  de la
  900 euro

  SANTORINI

  Nou
  SANTORINI

  Binecunoscuta insula Santorini (sau Thira-numele oficial), te va intampina cu casele sale albe, sapate in stanca, plajele cu nisip negru si apusuri de soare incredibile. Plecari din Bucuresti, pana in luna septembrie.

  de la
  950 euro

  CIRCUIT CU YACHT-UL IN CROATIA

  CIRCUIT CU YACHT-UL IN CROATIA

  Coasta Croatiei este cea mai indragita zona de sailing din Europa. Motivele sunt multe. Peste 1000 de insule situate in apropierea coastei. Unele insule sunt acoperite cu verdeata, altele sunt doar formatiuni stancoase impresionante, unele sunt nelocuite, iar altele sunt chiar epicentrele petrecerilor faimoase din Croatia, insa toate sunt frumoase!

  de la
  995 euro

  THE FORTRESS, GALLE. SRI LANKA.

  THE FORTRESS, GALLE. SRI LANKA.

  Hotelul face parte din Small Luxury Hotels of the World si beneficiaza de un design unic, o plaja privata, un centru SPA Ayurveda, pavilion pentru Yoga, infinity pool si restaurante selecte. Aflat pe malul Oceanului Indian, vei simti ca ai descoperit o comoara ascunsa intre gradini luxuriante.

  de la
  1.033 euro

  CIRCUIT MAROC 2017

  CIRCUIT MAROC 2017

  Maroc este o tara in care culorile sunt vii, contrastele sunt intense, iar peisajele minunate. De la varfuri acoperite de zapada la dune de nisip, exemple de arhitectura islamica si sate berbere mistice, este o destinatie excelenta de vacanta. Plecare din Cluj Napoca, septembrie!

  de la
  1.050 euro

  EXPEDITIE MAROC

  EXPEDITIE MAROC

  Toubkal sau Tubkal face parte din lantul muntiilor Atlas si este cel mai inalt varf din Africa de Nord. Varful se ridica pana la o inaltime de 4167m, si datorita proeminentei sale de 3755 m este considerat un varf Ultra.

  de la
  1.495 euro

  EXPERIENTA UNICA IN MALDIVE- AZALEA CRUISE

  EXPERIENTA UNICA IN MALDIVE- AZALEA CRUISE

  O calatorie in paradis si momente de neuitat pentru a descoperi ospitalitatea maldiva si bucataria internationala de inalta clasa la bordul luxoasei Azalea Cruise! O vacanta de neuitat alaturi de cei mai dragi tie plutind pe apele turcoaz din Maldive!

  de la
  1.500 euro

  CROAZIERA CUBA, JAMAICA&INSULELE CAYMAN

  CROAZIERA CUBA, JAMAICA&INSULELE CAYMAN

  Croaziera cu plecare din Cluj-Napoca! Pret incredibil, insule unice! Fa-ti un cadou in avans de Craciun:)

  de la
  1.590 euro