Idei de vacanta

Ti-ai facut testul sa afli ce fel de turist esti? Daca da, alege unul dintre tipurile noastre de calatorii: aventura, exotic, familie, around the world, last minute, in tara, evenimente. Ne-am propus sa gasim pentru fiecare coltisorul preferat in lumea larga. Daca nu, poti oricum sa ne ceri o oferta si va vom trimite un raspuns cat ai zice YOLO.

  BALI - NIRWANA RESORT AND SPA 5*

  BALI - NIRWANA RESORT AND SPA 5*

  In centrul arhipelagului indonezian, la 8 grade la sud de Ecuator, se afla un loc unic: insula Bali, cunoscuta si sub numele de Insula Zeilor, datorita celor peste 20.000 de temple regasite aici.

  de la
  830 euro

  SEJUR MYKONOS

  Nou
  SEJUR MYKONOS

  Te invitam in unica, imbatabila insula Mykonos. Plecari saptamanale din Bucuresti, distractie garantata!

  de la
  830 euro

  MALLORCA-PLECARE DIN CLUJ, VARA 2019!

  MALLORCA-PLECARE DIN CLUJ, VARA 2019!

  Profita de ofertele foarte speciale pentru vara 2019. Plecari din Cluj Napoca din 15 iunie!

  de la
  835 euro

  SEYCHELLES - MAHE- KEMPINSKI RESORT 5*

  SEYCHELLES - MAHE- KEMPINSKI RESORT 5*

  Seychelles este o tara din Oceanul Indian formata din 115 insule. Mahe este cea mai mare dintre insule si adaposteste un parc natural format in jurul unui varf muntos.

  de la
  839 euro

  FRANTA-NORMANDIA

  FRANTA-NORMANDIA

  Paris este capitala Frantei, parte din regiunea Ile-de-France. Orasul este traversat de fluviul Sena, care imparte orasul in doua parti - Malul Drept, in partea de nord a Parisului, si Malul Stang, in partea de sud.

  de la
  870 euro

  SPECTACOL IN PORTUGALIA

  SPECTACOL IN PORTUGALIA

  Vilamoura este o atractie turistica de lux, cu plaje cu nisip minunate si o viata de noapte activa. Portul este locul de plecare spre diving si excursii cu barca spre plajele faimoase din Algarve, dar vei regasi si o multitudine de activitati terestre: golf la numeroasele terenuri din zona, excursii cu bicicleta sau... shopping. Sau pur si simplu te poti relaxa pe una dintre cele doua plaje, Praia da Marina sau Praia da Falesia.

  de la
  890 euro

  LUNA DE MIERE MAURITIUS

  LUNA DE MIERE MAURITIUS

  Cina pe plaja la lumina lumanarilor, cazare paradisiaca, servicii ireprosabile. Mauritius, Oceanul Indian. O luna de miere perfecta pentru un inceput de aventura impreuna.

  de la
  896 euro

  ROMA&COASTA AMALFITANA

  ROMA&COASTA AMALFITANA

  Roma-un oras nemuritor, Costa Amalfitana-un litoral fascinant. Iti recomandam o vizita pe Insula Capri si la Pompei, dar tentatiile sunt mult mai multe. Te ajutam noi sa le descoperi!

  de la
  900 euro

  SANTORINI

  SANTORINI

  Binecunoscuta insula Santorini (sau Thira-numele oficial), te va intampina cu casele sale albe, sapate in stanca, plajele cu nisip negru si apusuri de soare incredibile. Plecari din Bucuresti, pana in luna septembrie.

  de la
  950 euro

  SEJUR RIVIERA MAYA

  Nou
  SEJUR RIVIERA MAYA

  Iberostar Tucan este un complex de cinci stele, cu acces direct la Playacar, una dintre cele mai cunoscute plaje din Playa del Carmen. Mediul inconjurator al hotelului este complet natural, astfel incat acesta devine o oază în jungla.

  de la
  950 euro

  CIRCUIT CU YACHT-UL IN CROATIA

  CIRCUIT CU YACHT-UL IN CROATIA

  Coasta Croatiei este cea mai indragita zona de sailing din Europa. Motivele sunt multe. Peste 1000 de insule situate in apropierea coastei. Unele insule sunt acoperite cu verdeata, altele sunt doar formatiuni stancoase impresionante, unele sunt nelocuite, iar altele sunt chiar epicentrele petrecerilor faimoase din Croatia, insa toate sunt frumoase!

  de la
  995 euro

  THE FORTRESS, GALLE. SRI LANKA.

  THE FORTRESS, GALLE. SRI LANKA.

  Hotelul face parte din Small Luxury Hotels of the World si beneficiaza de un design unic, o plaja privata, un centru SPA Ayurveda, pavilion pentru Yoga, infinity pool si restaurante selecte. Aflat pe malul Oceanului Indian, vei simti ca ai descoperit o comoara ascunsa intre gradini luxuriante.

  de la
  1.033 euro