In tara

Yolo Travel are pentru tine o propunere: haide sa iti cunosti tara mai bine! Cu totii am fost cu siguranta pe litoral impreuna cu parintii, la munte sau in tabere cand eram copii. Dorinta de a vedea lumea larga este mare, dar cat de bine cunosti Romania? Ai fost in Delta? Ai fost la rafting pe valea Jiului? Ai fost la catarari in Apuseni? Ti-ai petrecut un week-end in Bucovina? Ai schiat la Cavnic de Craciun? E pacat sa nu incerci macar o data. Avem multe oferte pentru tine, dar daca ai o idee, scrie-ne si vom pune la cale impreuna o vacanta de neuitat in Romania!

  DELTA DUNARII

  DELTA DUNARII

  Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere de cazare in Delta Dunarii, intr-o oaza de lux, liniste si confort este Hotelul MON JARDIN 4*.

  de la
  30 euro

  PACHET 1 MAI IN DELTA DUNARII

  PACHET 1 MAI IN DELTA DUNARII

  Pentru minivacanta de 1 Mai va propunem Resortul de 4 stele Green Village, care inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei.

  de la
  144 euro

  DISTRACTIE LA EFTELING!

  DISTRACTIE LA EFTELING!

  Parcul de distractie Efteling a fost inaugurat in anul 1952, iar de atunci a trecut prin multe modificari, astazi fiind unul dintre cele mai aventuroase parcuri de distractie din Europa. Este cel mai mare parc tematic din Olanda, anual fiind vizitat de peste 4 milioane de turisti.

  de la
  150 euro

  EXPEDITIE RETEZAT-SALBA DE LACURI

  EXPEDITIE RETEZAT-SALBA DE LACURI

  Parcul National Retezat – Rezervatie a Biosferei se afla in partea de vest a Carpatilor Meridionali, cuprinzand o suprafata de 38.138 ha din Masivul Retezat-Godeanu. Hai sa cucerim muntii impreuna!

  de la
  170 euro

  IN DELTA - HOTEL PLUTITOR 4* GGGociman

  IN DELTA - HOTEL PLUTITOR 4* GGGociman

  "Locul unde se plamadeste un nou uscat". Privita de pe dealurile Tulcei, Delta Dunarii apare ca o intindere de verdeata strabatuta de suvite argintii. A intrat in patrimoniul UNESCO in 1991.

  de la
  250 euro

  DOMENIUL CULCER

  DOMENIUL CULCER

  Domeniul Culcer oaza ta de liniste si relaxare departe de aglomeratia marilor orase si a zonelor turistice.

  de la
  390 euro