In tara

Yolo Travel are pentru tine o propunere: haide sa iti cunosti tara mai bine! Cu totii am fost cu siguranta pe litoral impreuna cu parintii, la munte sau in tabere cand eram copii. Dorinta de a vedea lumea larga este mare, dar cat de bine cunosti Romania? Ai fost in Delta? Ai fost la rafting pe valea Jiului? Ai fost la catarari in Apuseni? Ti-ai petrecut un week-end in Bucovina? Ai schiat la Cavnic de Craciun? E pacat sa nu incerci macar o data. Avem multe oferte pentru tine, dar daca ai o idee, scrie-ne si vom pune la cale impreuna o vacanta de neuitat in Romania!

  DELTA DUNARII

  DELTA DUNARII

  Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere de cazare in Delta Dunarii, intr-o oaza de lux, liniste si confort este Hotelul MON JARDIN 4*.

  de la
  30 euro

  ZEN ECO VILLA-DELTA DUNARII!

  ZEN ECO VILLA-DELTA DUNARII!

  Departe de haos, aproape de origini, intr-unul dintre cele mai pitoresti locuri din lume, Delta, descoperi un taram unde Dunarea se intalneste cu Marea Neagra: Sfantu Gheorghe. Un adevarat paradis al Deltei Dunarii, un melange unic de natura salbatica, relaxare, confort si aventura, care vor transforma vacanta ta intr-o experienta memorabila.

  de la
  40 euro

  DISTRACTIE LA EFTELING!

  DISTRACTIE LA EFTELING!

  Parcul de distractie Efteling a fost inaugurat in anul 1952, iar de atunci a trecut prin multe modificari, astazi fiind unul dintre cele mai aventuroase parcuri de distractie din Europa. Este cel mai mare parc tematic din Olanda, anual fiind vizitat de peste 4 milioane de turisti.

  de la
  150 euro

  DOMENIUL CULCER

  DOMENIUL CULCER

  Domeniul Culcer oaza ta de liniste si relaxare departe de aglomeratia marilor orase si a zonelor turistice.

  de la
  390 euro