Around the world

Cu siguranta fiecare dintre noi visam sa putem cunoaste lumea. Orice este posibil mai ales daca alegi un circuit care sa iti ofere din parfumul mai multor tari. Alege un continent si din aproape in aproape, cu vaporul, avionul, masina sau bicicleta, vei reusi sa faci inconjurul intregii lumi. Pastreaza-ti visele mari si nu renunta la ele! YOLO!

  THAILANDA, TARA SURASULUI

  THAILANDA, TARA SURASULUI

  Un regat de o frumusete absoluta, impodobit cu temple buddhiste si insule spectaculoase, insufletit de natura exotica si imbibat de traditii. Iti propunem o vacanta in paradis: insula Koh Phi Phi.

  de la
  75 euro

  VACANTA JAMAICA

  VACANTA JAMAICA

  Va recomandam cu caldura o vacanta in Jamaica, nisip incredibil de fin, apa extrem de calda si curata, servicii impecabile, soare perfect. Marea Caraibilor te asteapta!

  de la
  164 euro

  SKI IN ANDORRA!

  SKI IN ANDORRA!

  Hai sa incerci ceva nou! Iti propunem o vacanta la ski in Andorra, domeniul skiabil cu 303 km de partie si o capacitate de 156.000 de persoane pe ora! Nu vei regreta!

  de la
  250 euro

  8 MARTIE 2017 IN TOSCANA

  8 MARTIE 2017 IN TOSCANA

  Toscana este probabil cea mai imbietoare regiune din Italia, cu atatea tentatii oriunde te-ai duce incat este greu de ales.

  de la
  465 euro

  CIRCUIT ALSACIA SI LORENA

  CIRCUIT ALSACIA SI LORENA

  “Un colt” de Germanie din nord-vestul Frantei va asteapta sa-l descoperiti! Tinuturile Alsaciei si Lorenei care impartasesc un peisaj comun, cu paduri dese, cu vai strabatute de ape cristaline, cu podgorii care se intind cat vezi cu ochii, cu vestigii din evul mediu, au o istorie si o identitate culturala unice in Franta.

  de la
  750 euro

  VITAMIN SEA & PERSONAL TRAINER-2018, MARBELLA!

  Nou
  VITAMIN SEA & PERSONAL TRAINER-2018, MARBELLA!

  Pentru ca propunerea noastra din septembrie 2017 a avut un real succes, nu vedem nici un motiv pentru care sa nu repetam experienta! De aceasta data in Spania, Costa del Sol.

  de la
  800 euro

  FRANTA-NORMANDIA

  FRANTA-NORMANDIA

  Paris este capitala Frantei, parte din regiunea Ile-de-France. Orasul este traversat de fluviul Sena, care imparte orasul in doua parti - Malul Drept, in partea de nord a Parisului, si Malul Stang, in partea de sud.

  de la
  870 euro

  SPECTACOL IN PORTUGALIA

  SPECTACOL IN PORTUGALIA

  Vilamoura este o atractie turistica de lux, cu plaje cu nisip minunate si o viata de noapte activa. Portul este locul de plecare spre diving si excursii cu barca spre plajele faimoase din Algarve, dar vei regasi si o multitudine de activitati terestre: golf la numeroasele terenuri din zona, excursii cu bicicleta sau... shopping. Sau pur si simplu te poti relaxa pe una dintre cele doua plaje, Praia da Marina sau Praia da Falesia.

  de la
  890 euro

  LUNA DE MIERE MAURITIUS

  LUNA DE MIERE MAURITIUS

  Cina pe plaja la lumina lumanarilor, cazare paradisiaca, servicii ireprosabile. Mauritius, Oceanul Indian. O luna de miere perfecta pentru un inceput de aventura impreuna.

  de la
  896 euro

  ROMA&COASTA AMALFITANA

  ROMA&COASTA AMALFITANA

  Roma-un oras nemuritor, Costa Amalfitana-un litoral fascinant. Iti recomandam o vizita pe Insula Capri si la Pompei, dar tentatiile sunt mult mai multe. Te ajutam noi sa le descoperi!

  de la
  900 euro

  CIRCUIT CU YACHT-UL IN CROATIA

  CIRCUIT CU YACHT-UL IN CROATIA

  Coasta Croatiei este cea mai indragita zona de sailing din Europa. Motivele sunt multe. Peste 1000 de insule situate in apropierea coastei. Unele insule sunt acoperite cu verdeata, altele sunt doar formatiuni stancoase impresionante, unele sunt nelocuite, iar altele sunt chiar epicentrele petrecerilor faimoase din Croatia, insa toate sunt frumoase!

  de la
  995 euro

  CHINA CLASICA 21.03.2017

  CHINA CLASICA 21.03.2017

  Mai bine sa vezi o data decat sa auzi de 100 de ori, dupa cum spun chiar chinezii. Traseul propus pentru voi, Beijing-Xi'An-Shanghai, iti va dezvalui o mica parte din secretele Chinei clasice

  de la
  999 euro