Around the world

Cu siguranta fiecare dintre noi visam sa putem cunoaste lumea. Orice este posibil mai ales daca alegi un circuit care sa iti ofere din parfumul mai multor tari. Alege un continent si din aproape in aproape, cu vaporul, avionul, masina sau bicicleta, vei reusi sa faci inconjurul intregii lumi. Pastreaza-ti visele mari si nu renunta la ele! YOLO!

  CIRCUIT CU YACHT-UL IN CROATIA

  CIRCUIT CU YACHT-UL IN CROATIA

  Coasta Croatiei este cea mai indragita zona de sailing din Europa. Motivele sunt multe. Peste 1000 de insule situate in apropierea coastei. Unele insule sunt acoperite cu verdeata, altele sunt doar formatiuni stancoase impresionante, unele sunt nelocuite, iar altele sunt chiar epicentrele petrecerilor faimoase din Croatia, insa toate sunt frumoase!

  de la
  995 euro

  THE FORTRESS, GALLE. SRI LANKA.

  THE FORTRESS, GALLE. SRI LANKA.

  Hotelul face parte din Small Luxury Hotels of the World si beneficiaza de un design unic, o plaja privata, un centru SPA Ayurveda, pavilion pentru Yoga, infinity pool si restaurante selecte. Aflat pe malul Oceanului Indian, vei simti ca ai descoperit o comoara ascunsa intre gradini luxuriante.

  de la
  1.033 euro

  CIRCUIT MAROC 2017

  CIRCUIT MAROC 2017

  Maroc este o tara in care culorile sunt vii, contrastele sunt intense, iar peisajele minunate. De la varfuri acoperite de zapada la dune de nisip, exemple de arhitectura islamica si sate berbere mistice, este o destinatie excelenta de vacanta. Plecare din Cluj Napoca, septembrie!

  de la
  1.050 euro

  PASTE IN IORDANIA

  PASTE IN IORDANIA

  Un taram inzestrat cu sute de ani de istorie a lumii, Iordania este locul unde Iisus a fost botezat de catre Ioan Botezatorul, unde Alexandru cel Mare a infiintat orasul Jerash si unde a fost ridicata Petra, una dintre cele 7 minuni ale lumii.

  de la
  1.100 euro

  EXPEDITIE MAROC

  EXPEDITIE MAROC

  Toubkal sau Tubkal face parte din lantul muntiilor Atlas si este cel mai inalt varf din Africa de Nord. Varful se ridica pana la o inaltime de 4167m, si datorita proeminentei sale de 3755 m este considerat un varf Ultra.

  de la
  1.495 euro

  CROAZIERA CUBA, JAMAICA&INSULELE CAYMAN

  CROAZIERA CUBA, JAMAICA&INSULELE CAYMAN

  Croaziera cu plecare din Cluj-Napoca! Pret incredibil, insule unice! Fa-ti un cadou in avans de Craciun:)

  de la
  1.590 euro

  PASTE IN MALDIVE-PLECARE DIN CLUJ

  PASTE IN MALDIVE-PLECARE DIN CLUJ

  Paradisul la care viseaza fiecare iubitor de soare si natura, cu plajele sale cu nisip alb, cu lagunele sale turcoaz, cu rezervatiile recifelor de corali lucrate artistic de mana uimitoare a naturii. Ne dorim sa mergi in luna aprilie, plecare din Cluj-Napoca!

  de la
  2.100 euro

  GALAPAGOS&ECUADOR

  GALAPAGOS&ECUADOR

  19 zile in America de Sud, cu o gazda perfecta si cu zambetul pe buze, cu vizite in jungla, trekking, situri arheologice, cascade, fluturi, pasari, broaste testoase, paduri de mangrove....si timp liber pentru plaja.

  de la
  3.620 euro

  PAPUA NOUA GUINEE

  PAPUA NOUA GUINEE

  Va invitam la ascensiunea celui mai inalt vulcan din Oceania - Mount Giluwe, 4.368m, dar si la 5 zile de scufundari in apele Marii de Coral.

  de la
  3.900 euro

  ETIOPIA- ISTORIE, MISTER SI LEGENDE

  ETIOPIA- ISTORIE, MISTER SI LEGENDE

  Va invitam sa descoperiti o tara ce a fost cunoscuta vreme de secole drept «imperiul ascuns». Un taram cu o diversitate uluitoare de populatii si cu nenumarate caracteristici geografice neobisnuite. Plecare in 20 aprilie.

  de la
  4.040 euro

  EXPEDITIE IN AFRICA!

  EXPEDITIE IN AFRICA!

  23 de zile unice, in care vei strabate Africa de la Capul Bunei Sperante la Cascada Victoria. Africa de Sud, Namibia, Botswana, Zimbabwe, din 1 Martie! O expeditie care te va impresiona!

  de la
  4.300 euro