RESORT OBERTRAUN

RESORT OBERTRAUN

Aici va asteapta un complex de skilifturi si telecabine peste 3 vai interalpine cu 60 de skilifturi, telecabine, trenuri alpine, 142 km de partii schi excelent preparate situate la altitudini cuprinse intre 780 m –2000 m! Nou in regiune sant telescaunele cu 6 locuri Hornspitz Express II si telecabina cu 8 locuri Panorama – Jet Zwieselalm. Pentru skiori transfer cu skibus la Gosau cca. 14 km. Alte posibilitati ptr. ski, mai apropiate, sunt regiunile Obertraun si Kripenstein (13 km de partii 4 km usoara, 6 km medii si 3 km cu grad ridicat de dificultate si 30 km de partii freeride-off piste) cca. 2 km departare.

Locul de amplasare: liniştit pe malul lacului, centrul oraşului, gara sunt la aproximativ 5 minute de mers pe jos iar staţia de transport pe cablu Krippenstein la aproximativ 2 km departare.

Facilităţi: Un total de 59 de cabane cu 176 de paturi. Clădirea centrală cu recepţie. Restaurant şi cafenea / bar şi terasă.

Zona de wellness cu piscină interioară de înot 12m x 5m x 1.4m (inclus în preţ). Pentru o taxă suplimentara folosire saună, baie de aburi, masaj,

Chalets: Un total de 59 de cabane. Toate cabanele sunt mobilate din lemn în stil alpin superior. Dotarii standard in toate cabanele: living cu camin suedez ( lemn, pentru o taxă de la recepţie), falt-TV prin satelit, bucătărie de lux complet mobilata, balcon sau terasa cu mobilier de grădină. Toate camerele duble au propriul flat-TV. Băile sunt parţial cu cabină de duş sau căzi de baie.

Reducere early booking pentru rezervari pana in 30.10.2016-reducere 10%!

Tipul I: Chalet „Hallstättersee „(cabana jumatate) - max. 4 adulţi Parter: bucatarie, zona de luat masa, living cu o canapea extensibilă primul etaj: 2 dormitoare fiecare baie sau duş/ WC, balcon accesibil din ambele camere (64 m²)

Tipul II: Chalet „Attersee” - maxim 6 adulti Parter: desciere cabana Tip I + baie sau duş şi toaletă separată primul etaj: 3 dormitoare, fiecare cu flat-TV. Dintre acestea, 2 camere cu baie proprie cu baie sau duş / WC, balcon accesibil de la două camere. (94 m²)

Tip III: Chalet „Wolfgangsee”-max. 6 adulti descriere cabana Attersee plus sauna la subsol. (117 m²).

Tipul IV: Chalet „Traunsee” - maxim 8 adulţi; Parter: bucatarie, zona de luat masa, living cu canapea extensibila, 1x dormitor cu pat dublu şi baie sau duş / WC 1. Etaj: 3 dormitoare, fiecare cu propriile TV . Fiecare cameră are o baie sau duş/WC, saună cu duş. (148 m²).

Tipul V: Chalet „Mondsee” – max. 10 adulti Parter: bucatarie, zona de luat masa, living cu sat-TV, 1x dormitor cu pat dublu şi baie sau duş / WC 1. Etaj: 4 dormitoare,2 dintre ele cu baie sau duş/ WC, pentru celelate 2 - 1x baie cu dus/WC, saună cu duş. (150 m²).

Servicii incluse:

-selfcatering/chalet-only, costuri intretinere (curent electric, caldura, apa), parcare, folosire piscina, acces WiFi.

de la
100 euro
/persoana/noapte