Sejur Insulele St. Kitts si Nevis

Sejur Insulele St. Kitts si Nevis

Vei petrece acest intreg sejur bucurandu-te de plajele exotice din St. Kitts si Nevis. Pentru aceia care nu se multumesc doar sa stea la plaja, insulele sunt o destinatie extrem de ofertanta si din prisma activitatilor optionale.

Vei putea face o vizita in orasul Basseterre - capitala Insulelor St.Kitts si Nevis, un oras de mici dimensiuni care adaposteste o istorie impresionanta. Orasul a fost fondat in anul 1627 si a devenit capitala oficiala a insulelor in anul 1727. Orasul a intampinat unele dintre cele mai grele momente din istoria Marii Caraibilor, acesta fiind distrus de nenumarate ori de razboaie, incendii, cutremure, inundatii si uragane. In ciuda tuturor acestor incercari, orasul a pastrat inca numeroase repere ale epocii coloniale. Aici vei putea vizita cele mai populare obiective turistice ale orasului: Fortareata Brimstone Hill, Fortul Charles, Muzeul St.Kitts, Conacul Romney Manor Sugar Estate, etc.

Nu in ultimul rand, pentru pasionatii de sporturi acvatice, insulele St. Kitts si Nevis gazduiesc nu mai putin de nouasprezece locatii pentru scufundari recunoscute la nivel mondial. Cele mai multe dintre acestea sunt situate in largul peninsulei sudice a St. Kitts, cel mai popular loc fiind un atol de un kilometru patrat format din corali, un loc ideal pentru studierea vietii marine. O alta locatie extrem de populara pentru scufundari este epava vasului Corintianul, scufundata in anul 1995.

Va propunem cazare la Hermitage Hotel, Nevis. Construit în jurul celei mai vechi case din lemn din Caraibe, cca. 1670, Hermitage este un hotel unic, administrat de o familie. Designul colonial britanic este distinctiv pentru aceasta locatie, unica.

Senzația de prietenie a insulei creeaza o atmosfera fermecatoare si relaxata. Nu este un resort tipic din Caraibe, cu camere numerotate, ci este ca si cum ai fi cazat în propria tara, camerele si casele oaspetilor sunt denumite în mod unic pentru povestirile pe care le spun.

Gingerbread Cottages, camere fermecatoare de hotel si vile private sunt raspandite pe o suprafata de peste 5 hectare. Piscina, terasa de soare si terenul de tenis se afla într-o gradina tropicala pe fundalul muntelui.

Restaurantul hotelului este renumit pentru mancare, iar barul este unul dintre cele mai frumoase de pe insula.

Pretul include:

*transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Londra-NY-St Kitts si retur in perioada 06.12-15.12.2019

*cazare 7 nopti cu mic dejun inclus

*transferuri aeroport-hotel-aeroport.

de la
1.977 euro
/persoana/pachet