SKI IN KITZBUHEL

SKI IN KITZBUHEL

Kitzbuhel a fost si este casa a numeroase legende, oferind an de an eroi si victorii in lunga serie de competitii sportive pe care le gazduieste. Isi farmeca vizitatorii prin perfecta combinatie de contraste, care ii atrbuie caracterul unui oras de inalta clasa, situat in inima Tyrol-ului.

Kitzbuhel a fost votat pentru 3 ani la rand incepand cu 2012, ca fiind cel mai bun resort de ski din lume.

Iti propunem pentru cazare o locatie deosebita situata la cateva minute de zona de ski. Hotelul Grand Tirolia 5* este amplasat in mijocul terenului de golf Eichenheim- unul dintre cele mai superbe terenuri cu 18 gauri din Alpi- cu o panorama de invidiat indiferent unde te intorci sa privesti. O zona potrivita atat vara cat si iarna cu numeroase activitati la dispozitia ta.

Hotelul ofera nenumarate si elegante variante de cazare, peste 1500 mp de rasfat in Grand Alps SPA- zona cu piscine, sauna si variante pentru copii in zona de SPA, servicii de transfer; camerele sunt primitoare si au de la 28 mp, mobilate cu gust; iar rasfatul culinar este la inatimea altitudinii la care te afli.

Resortul detine un magazin de unde se poate inchiria tot echipamentul pentru ski. Si nu in ultimul rand atentia la detalii este unul dintre atributele principale ale acestei locatii si daca doresti ski pass-ul te astepta in camera la sosirea ta. Atentia lor nu se opreste aici, chiar si patrupedul tau se poate bucura de o vacanta la ski, o paturica il asteapta in fata semineului pentru a fi alaturi de familie.

de la
85 euro
/persoana (loc in camera dubla)