TOSCANA PE BICICLETA

TOSCANA PE BICICLETA

Va propunem o escapada inedita, la sfarsitul lunii iunie, cand lanurile de grau sunt aurii, macii in floare si temperatura numai buna pentru pedalat.

Plecarea poate fi din Cluj-Napoca, cu avionul pe cursa Cluj-Bologna. La aeroport te vom astepta si vom merge impreuna pana in Val d'Orcia, teritoriu protejat UNESCO care se intinde intre Siena si Grosseto. Daca preferi un road trip integral, te invitam alaturi de noi sa plecam cu cateva zile inaine, din Cluj. (transportul nu este inclus in pret, doar transportul bicicletelor!)

Vom descoperi impreuna dealuri si vai infinite, acoperite cu grau sau floarea soarelui, fara a omite, bineinteles, viile Sangiovese-din care se face renumitul vin Brunello . Bineinteles, vom organiza si degustari de vin pentru tine.

Traseele pentru bicicleta vor fi in amanunt detaliate si organizate de Lorand Szabo, al nostru pasionat si perfectionist in trasee cu bicicleta:)

O vacanta in Val d'Orcia este o vacanta speciala, inconjurat de gusturi si panorame greu de uitat. Cele mai impresionante fotografii din Toscana sunt realizate aici, in paradisul Val d'Orcia!

Mai multe detalii despre cazare, transportul tau si al bicicletei tale, iti vom transmite la solicitarea ta. Avem multe sa iti povestim!

de la
700 euro
/persoana/7 nopti, fara transport