IN DELTA - HOTEL PLUTITOR 4* GGGociman

IN DELTA - HOTEL PLUTITOR 4* GGGociman

Delta Dunarii este clasificata ca rezervatie a biosferei si ca parc national, fiind a doua ca marime si cea mai bine conservata dintre deltele europene.

GGGociman este o nava care ofera confortul unui hotel de 4* construita in 2006, pe trei nivele. La primul nivel sunt situate cele 9 camere , fiecare de cate doua locuri (2 camere premium cu pat, 5 camere standard si 2 camere junior cu paturile suprapuse ). La nivelul 2 este restaurantul elegant cu o capacitate de 40 de locuri, care datorita dotarilor poate fi folosita si ca sala de evenimente/conferinte/traininguri, terasa acoperita si puntile de promenada. La nivelul 3 este terasa cu sezlong-uri.

Facilitati:

Acces gratuit la piscina incalzita, dotata cu instalatii de masaj subacvatic, cascada pentru hidromasaj si instalatie de cromoterapie, sezlonguri, debarcader si restaurant, sala de conferinta, bar, terasa, spatiu amenajat pentru foc de tabara, barbeque, bors de peste la ceaun pe pirostrie, tir cu arcul, tir cu arbaleta, volei, badminton, inchiriere ustensile pentru pescuit, hamace-baldaghine, instructor de scuba-driving, instructor sporturi nautice, asistenta medicala in permanenta, spatiu de joaca pentru copii: trambulina,leagane,topogan,piscina pentru copii si piscina exterioara.

de la
250 euro
/persoana/sejur