VITAMIN SEA & PERSONAL TRAINER-2018, MARBELLA!

VITAMIN SEA & PERSONAL TRAINER-2018, MARBELLA!

Ti-am pregatit cocktailul perfect pentru vara: contine Vitamin Sea&Personal Training! Se poate consuma in cantitati nelimitate. A fost testat in septembrie 2017-atentie, provoaca dependenta!

Ne dorim sa fii mai sanatos. Ne dorim sa ai o vacanta unica. Ne dorim sa faci parte din grupul nostru de oameni entuziasti si sa iei parte la miscarea anti all inclusive 2018.

Iti dorim sa mergi cu Lorand la mare.

Plecarea va fi in 27 august 2018, pe ruta Cluj-Napoca-Malaga, zbor direct. Dupa sosirea in Malaga vei fi transferat la cazare si vacanta ta activa cu Lorand incepe aici. Pentru urmatoarele 7 zile, lasa-te pe mana noastra! Deconecteaza-te! Respira! Zambeste!

Decorul este unul special, la 100 de metri de una dintre cele mai frumoase plaje din zona: Real Zaragoza. O plaja cu lungimea de 1.7km si latime de 30m. Loc suficient pentru antrenamente,pentru tolanit la soare, ori la umbra, pe sezlonguri, sau pentru a servi niste fructe de mare proaspat pescuite- intr-unul din multele restaurantele din apropiere.

Ne vom ocupa in mod special de micul tau dejun, astfel incat acesta sa te pregateasca cat mai bine pentru antrenamentul de pe plaja.

Iti vom lasa si timp liber, iar daca vrei sa vii cu noi, iti propunem o plimbare in Marbella sau Puerto Banus.

Detaliile despre masa de pranz sau cina ti le vom dezvalui personal. Insa nu vom face acelasi lucru despre numeroasele surprize ce te asteapta...

Seara te lasam din nou pe mana lui Lorand, care iti va pregati un antrenament pe cinste. Somnul bun e garantat!

Esti hotarat? Suna si rezerva-ti locul!

Reducere 50 eur pentru primii inscrisi! Atentie, locuri limitate!

de la
800 euro
/persoana/pachet