VITAMIN SEA&PERSONAL TRAINER 2019, PUGLIA!

VITAMIN SEA&PERSONAL TRAINER 2019, PUGLIA!

Dragi iubitori de vacante active, v-am pregatit ceva cu totul special pentru 2019!

Pentru ca, an dupa an, ne dorim sa va facem vacanta mai speciala, si pentru ca meritati, pentru 2019 schimbam putin formatul vacantei alaturi de Lorand Szabo, unul dintre cei mai experimentati Personal Trainer-i de la World Class Cluj.

Set the date: 27 august 2019!

Sportiv de elită sau nou-venit în lumea antrenamentelor? Fii fără grija, Lorand se va asigura ca tu sa fii in forma ta cea mai buna in fiecare zi cu antrenamente potrivite pentru nivelul tău pregătire.

Pe langa cele 2 antrenamente zilnice, din care nu vor lipsi, ca de obicei, distractia, muzica si provocarile, vom vizita cele mai frumoase locuri din Puglia.

Vom fi cazati in inima Pugliei, de unde vom putea foarte usor sa vizitam Alberobello-cu ale sale faimoase Trulli, Ostuni, coasta Marii Adriatice si a Marii Ionice, Lecce, Polignano a Mare...si mai vedem noi:)

Vila in care ne vom cunoaste mai bine, ne vom distra, vom gati si ne vom antrena, se afla in mijlocul unei livezi de 10.000mp de maslini, smochini si migdali. Partea si mai frumoasa este ca veti dormi in Trulli, casute din secolul 17 (complet renovate, fiti fara grija), unde se spune ca aerul este foarte curat si somnul va fi foarte adanc si odihnitor.

Partea cea mai frumoasa este ca vom avea si o piscina, in care vom putea sa ne racorim sau sa facem o petrecere pe inserat. Daca vreti, bineinteles.

A, si nu in ultimul rand, in fiecare zi vom vizita alta plaja. Suna bine?

Pretul include:

-transport cu avionul pe ruta Cluj-Bari-Cluj;

-transfer la vila din Ostuni;

-vizite zilnice in orasele din jur;

-doua antrenamente zilnice;

-asigurare de sanatate.

de la
900 euro
/persoana, 7 nopti, fara masa