WINE&YOGA IN TOSCANA, IUNIE 2019

WINE&YOGA IN TOSCANA, IUNIE 2019

Dragi iubitori de frumos si relaxare, va invitam intr-o vacanta Yolo Travel style, de data aceasta pentru suflet si minte. Yoga in Val d'Orcia.

Set the date: 19 iunie 2019!

Vacanta este gandita special pentru sexul frumos, o saptamana de relaxare, in care vei manca sanatos, vei face Yoga alaturi de o pasionata si profesionista in domeniu, te vei bucura de vara fierbinte din Toscana langa piscina...iti vei umple sufletul de frumos.

Iti vei incepe dimineata cu o priveliste superba scaldata in razele soarelui la rasarit si impreuna vom face o sesiune de yoga pentru energizare. Seara, pentru relaxare, o alta sesiune la apus, alaturi de draga noastra Raluca, instructor de Yoga certificat 200 hr ytt în Indonezia, de catre Peaceful Warriors, Bali. Preda yoga cu entuziasm, este motivata de beneficiile pe care i le-a adus practica si pe care vrea să le impartaseasca cu cat mai multe suflete deschise

Pe parcursul retreat-ului vom explora stilurile de yoga hatha, vinyasa si yin. Vom incepe cu o initiere in yoga, in care vom studia posturile de baza, cateva tehnici de respiratie (pranayama) si meditatie si vom invata coordonarea respiratiei cu miscarea.

Hatha este cel mai raspandit stil de yoga si subsumeaza in esenta orice fel de practica de posturi corporale (asana). Prin comparatie cu stilul vinyasa, hatha se refera insa la clase mai statice, iar Vinyasa este un stil dynamic de yoga in care posturile sunt mentinute pentru o perioada mai scurta de timp si in care trecerea dintr-o postura in alta este coordonata cu respiratia.

Yin yoga se refera la o practica foarte statica in care majoritatea posturilor sunt executate la sol si care pune foarte mult accent pe flexibilitate.

Cazarea este special aleasa pentru un astfel de retreat, intr-o locatie draga noua. Un agriturismo tipic toscan, dar care se bucura de o piscina cu vedere panoramica asupra vaii si toate facilitatile de care avem nevoie, pentru a avea o vacanta de neuitat.

Desigur, vom si vizita locuri superbe, pentru ca ne vom afla in miezul vaii d'Orcia, patrimoniu UNESCO. Pienza, Montalcino, Monticchiello, Montepulciano sunt doar cateva destinatii pe care le vom savura impreuna.

Iar pentru ca Toscana, nu-i asa, merita si gustata, organizam pentru tine degustari de vin. Da, in fiecare seara:)

Vom degusta pe rand soiurile de vin specifice Toscanei, vom incerca sa te initiem putin in tehnicile de degustare si, cu siguranta, ne vom bucura de fiecare minut.

Traieste PREZENTUL, singurul loc in care viata exista cu adevarat!

PRETUL INCLUDE:

-cazare 7 nopti;

-2 ore de Yoga in fiecare zi cu instructor autorizat;

-6 degustari de vin;

-vizita in orasele Pienza, Montalcino, Montepulciano, Bagno Vignoni, Montichielli;

-asigurare de sanatate;

-multe alte activitati si surprize.

PRETUL NU INCLUDE:

-transport pe ruta Cluj-Bologna-la cerere putem sa va oferim o cotatie de pret;

-masa.

de la
680 euro
/persoana/pachet (loc in camera dubla)