ZEN ECO VILLA-DELTA DUNARII!

ZEN ECO VILLA-DELTA DUNARII!

Departe de haos, aproape de origini, intr-unul dintre cele mai pitoresti locuri din lume, Delta, descoperi un taram unde Dunarea se intalneste cu Marea Neagra: Sfantu Gheorghe. Un adevarat paradis al Deltei Dunarii, un melange unic de natura salbatica, relaxare, confort si aventura, care vor transforma vacanta ta intr-o experienta memorabila.

ZEN Eco villa, un loc pentru voi si deopotriva, pentru noi, un loc perfect integrat in taramul din care isi trage seva; cu grija pentru energia regenerabila, pentru produse eco cultivate in gradina proprie, cu respect pentru retetele savuroase, variate specii de peste local oferit de generoasa Dunare.

ZEN - te invitam sa ne descoperi, sa te plimbi cu barca pe canale si lacuri, sa admiri incendiarul apus, sa asculti freamatul stufului si zgomotele naturii, sa te cufunzi intr-o liniste perfecta.

Pensiunea ZEN dispune de 50 locuri de cazare ( 48 adultisi 15 copii) in 6 camere duble, 6 camere triple, 3 cvadruple si 1 camera family 5, 2 apartamente cu 2 camere. Camerele sunt disponibile in varianta standard si deluxe, in parte cu vedere la Dunare.

Micul dejun este inclus in tariful rezervarii si este unul de tip continental.

Tarifele includ:

- Wi-Fi

- Tv in fiecare camera

- Aer Conditionat in fiecare camera

- Mini-frigider in fiecare camera

- Baie in fiecare camera, dotata cu uscator de par si consumabile de toaleta

Tarife platite:

- restaurant si terasa cu bucatarie traditionala

- plimbari cu barca, atat pe bratele Dunarii cat si pe Marea Neagra

- transfer cu barca la Mahmudia sau Murighiol - Sfantu Gheorghe

Perioada functionare :26 aprilie – 31 octombrie

de la
40 euro
/camera dubla/noapte, mic dejun inclus